Blogs

Informatieve blogs

Leuke kampeerboerderij Brabant gevonden

Mijn ouders zijn over een paar weken 30 jaar getrouwd en dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Door met de gehele familie een weekend weg te boeken hoopte we dat dit werd gezien als een perfect cadeau! Zo zijn we haastig op zoek gegaan naar een kampeerboerderij Brabant en omstreken. We willen het liefst in Brabant blijven aangezien het daar altijd prachtig is. Zo zijn we via het internet gaan zoeken naar een ruimte om te verblijven. Dit leidde bij mij in ieder geval naar de website van bergerhoeve.nl. Hier is het namelijk mogelijk om met een grote groep te verblijven, tevens ook nog eens in dezelfde ruimte! 

610094181

Dit kon ik gewoonweg niet laten schieten waardoor ik ervoor heb gekozen om samen met de familie te overleggen of dat iemand anders nog iets gevonden had. Uiteindelijk hebben we van de week met ze allen om de tafel gezeten en tot de conclusie gekomen dat we het beste bij bergerhoeve.nl kunnen boeken. Doordat we de kosten met z’n allen delen scheelt het enorm en hoeven we niet veel te betalen. Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot we het mogen vertellen aan mijn ouders.