Blogs

Informatieve blogs

Compleet aanbod campings in Italië

camping italie aan zee

Zoek je een camping italie aan zee dan heb je voldoende keus, een camping voor de complete familie tot een camping die bestemd is voor kinderen. Ben je een liefhebber van een zeer grote camping met vele gasten, ben je op deze camping op zijn plaats met maar liefst 3400 plaatsen. Het privé strand wat erg breed is, kunnen de kinderen lekker zwemmen. Maar het mega complex met tien zwembaden zijn kinderen dagen zoet, verschillende glijbanen en baden verzekeren je van puur genot tijdens de vakantie. 

camping italie aan zee

Geschikt voor alle leeftijden

De camping is perfect voor kinderen van alle leeftijden, tieners, peuters maar ook kleuters vermaken zich kosten bij deze camping italie aan zee. Natuurlijk mag de animatie niet ontbreken tijdens de vakantie, voor de iets oudere kinderen een minidisco en club waar zij leuke dingen kunnen doen. Omdat de camping zo groot is, en er zeer veel is te doen hoef je eigenlijk niet eens de camping te verlaten. Een wandeling op de camping is al verzekerd een heerlijke middag wandelen, verbaas je van de enorme oppervlakte van de camping.

Gezinscamping aan zee

Vaak is een camping italie aan zee ruim opgezet, toch zijn er ook campings waarbij je niet doorhebt dat het zo massaal is opgezet. Deze camping die oostwaarts van Venetië ligt heeft een zwembadcomplex van 36.000 M2, vol met glijbanen maar ook olympische baden om je baantjes te kunnen trekken. Een mini pretpark voor de kinderen, met leuke spannende speeltoestellen. De camping heeft zelfs een leuk straatje met diverse winkels waar je boodschappen kunt halen, en natuurlijk restaurants waar je kunt eten.