Blogs

Informatieve blogs

Kleine groene camping Limburg

1408f5c7f4-Camping-Gerardus Veldje-IMG_1607Verblijven in een kleine groene camping Limburg en omstreken doe je het beste bij de Maashoeve! Wij hebben hier afgelopen weekend mogen verblijven en sindsdien zijn wij er erg tevreden over. Het voordeel dat deze camping niet zo groot is maakt het mogelijk om een ruime staanplaats te hebben. Hier hebben wij dan ook geen zorgen hoeven te maken dat we geen privacy konden hebben, bij hun wordt er rekening mee gehouden dat dit belangrijk is.

Zelfs in de kosten hoefde we ons geen zorgen te maken aangezien het bij hun een stuk voordeliger is als dat ik elders gezien had. Via het internet is het trouwens mogelijk gemaakt om direct te boeken zodat je verzekerd bent van een plaats. Samen met mijn man hebben we dan ook genoten daar van een heerlijk weekendje weg! In de ochtend wakker worden met de geluiden van het natuur, dit was dan ook perfect voor ons.

Het moment dat we weer naar huis gingen werden we ook netjes uitgezwaaid door de eigenaren ervan. Een persoonlijke groet bij binnenkomst was er ook zeer zeker!