Blogs

Informatieve blogs

Hotels Veldhoven is voor u de beste keus!

hotels Veldhoven

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt hotel, stop dan meteen met zoeken en kies voor hotels Veldhoven. Bij dit hotel bent u gegarandeerd van een goed verblijf, dankzij ons vriendelijke personeel zorgen wij er altijd voor dat u een goed verblijf heeft zonder zorgen. hotels Veldhoven

 

Wat heeft hotels Veldhoven u te bieden?

  • Binnen hotels Veldhoven heeft u keus uit 3 verschillende soorten kamers, de superior room, de economy room en de deluxe room. Voor ieder wat wils dus!
  • De kamers van hotels Veldhoven beschikken over een luxe kingsize bed waarin u een heerlijke nachtrust tegemoet gaat. Ook is er op de kamer een flatscreen televisie tot uw beschikking, een airconditioning en een verwarming zijn ook beschikbaar.
  • Wij bieden u een luxe badkamer met hierin badlakens en verzorgingsproducten. Ook kunt u gebruik maken van de inloopdouche op de badkamer.
  • Mocht u met de auto komen kunt u de auto warm en afgesloten parkeren in onze kelder, dit is een privé parkeerplaats die alleen toegankelijk is voor de gasten van ons hotel.
  • Verder kunt u bij ons ontbijten tot 10 uur in de ochtend, zo kunt u dagelijks heerlijk uitslapen en daarna aanschuiven aan de ontbijttafel.