Blogs

Informatieve blogs

Heel blij met de Tamaris schoen sale

Ik zag onlangs in een Tamaris winkel in de buurt een heel leuke zwarte pump. Niet dat ik die direct nodig had, maar hij sprak me wel aan. En dan was er plots de Tamaris schoen sale op internet! Mijn vriendin heeft laarsjes gekocht, en raadde mij deze website aan! Ik heb mijn pump onmiddellijke online besteld en kreeg hierbij een fikse korting!

Mijn geliefkoosde pump

schoen
De pump zit uitstekend. Nu het zomer is, doe ik hem vaak ’s avonds aan, voor een feestje of gewoon om te gaan stappen. Ondanks de hoge hak, zit die comfortabel. Ik heb geen last van knellende schoenen, zoals dat meestal met nieuwe schoenen is. Ik ben zeker dat ik hem in het najaar en deze winter nog vaak zal dragen. Hij staat zowel onder een geklede rok als onder een jeans. Zwart gaat bij heel veel, en het suedine geeft het een extra cachet. Ik ben zeker dat ik in de toekomst nog vaak online zal bestellen! Dank je, beste vriendin van mij voor de tip!