Blogs

Informatieve blogs

Schoenentrends voor heren: dit draag jij in de winter van 2021

Nubikk heren chelsea boots

Over schoenentrends voor dames wordt het meeste gepubliceerd. Je leest of ziet vooral over hoe schoenen worden gecombineerd met kleding en tassen. Echter zijn mooie en trendy schoenen net zo belangrijk voor heren. Daarom lees je hier meer over de nieuwste schoenentrends voor mannen. Hoe loop jij er als man hip bij? Dat lees je in dit artikel. 

Nubikk heren chelsea boots

Chelsea boots 

Nubikk heren chelsea boots horen echt bij je outfit in de winter van 2021. Het zijn makkelijke schoenen om te dragen en daarom zijn ze ontzettend geliefd. De chelsea boots zijn enkellaarsjes in leer of suède. Daarom hebben ze een geklede look en passen ze bij elke outfit. 

Dit type laarsjes staat leuk onder een spijkerbroek. Maar ook onder een pantalon kun je ze makkelijk dragen. Een ander voordeel is dat ze netter zijn dan sneakers. Dat maakt de chelsea boots ook iets minder standaard dan de witte sneakers. 

Sneakers

Maar als je graag sneakers draagt dan loop je er deze winter ook prima bij. Sneakers blijven altijd in de mode. Zowel de witte schoenen als de meer extravagante gympen passen nu prima in het modebeeld. Kijk naar de kleur en stijl van je kleding. Bepaal dan welke schoenen daarbij passen.