Blogs

Informatieve blogs

Stralend en op zijn best

badmode

Waarom zou je niet je best doen om er ook bij het zwembad, of op het strand stralend uit te zien? Ook wanneer je op vakantie gaat, wil je er verzorgd en leuk bij lopen, zodat je opvalt tussen de andere mensen. Met de juiste badmode is dit een fluitje van een cent, het zit goed en de kleuren en modellen staan je als gegoten. Een bikinibroekje, een topje of een prachtig badpak, je kunt het allemaal proberen en kijken waar jij je het prettigst in voelt. Tevens zijn de bikinibroekjes en tops, ook los te koop in de webshop van dutchdesignersoutlet.com.

Kleuren en modellen

Natuurlijk heb je bij de aankoop van badmode zo je eigen eisen, en logisch want niet iedereen vindt dezelfde dingen leuk om te dragen. Waar de een houd van een streepje, vind de ander geblokt met felle kleuren mooi. Maar een effen badpak of bikini kan ook erg mooi staan, waarbij je de nadruk kunt leggen op bepaalde lichaamsdelen. Kies voor een model waarbij je borsten of je billen mooi uitkomen, houd je het liever een beetje bedekt dan zijn er ook meer dan voldoende mogelijkheden om voor te gaan.

badmode

Voor elk soort lichaam

Natuurlijk maakt het niet uit wat voor lichaam je hebt, slank of wat voller het maakt voor de moderne badmode niet uit. Ga waar jij je lekker in voelt, en kies voor de model waar je lichaam prachtig in uitkomt. Ben je trots op je borsten, dan mag je deze laten zien aan iedereen. Met een mooie gekleurde string accentueer je de billen, wees trots op je lichaam en straal dat ook uit. Bij dutchdesignersoutlet.com heb je zowel bekende merken als minder bekende merken, zodat je een bewuste keuze kunt maken betreft de badmode die je wilt dragen.