Blogs

Informatieve blogs

Geen raad met ongedierte? Probeer deze tips eens!

Autoflower wietzaden

Zit er ongedierte in jouw woning? Dan wil je ongetwijfeld dat de beestjes zo snel mogelijk verdwijnen. De meeste mensen slaan of trappen ongedierte direct dood wanneer zij een beestje zien. Zij denken er zo van verlost te zijn, maar dit is vaak niet het geval. Nee, meestal zitten er veel meer beestjes in jouw woning. Blijven ze maar opduiken? Dan zit jij mogelijk met de handen in het haar. Je weet je in dat geval waarschijnlijk geen raad meer met het ongedierte. Wat dat betreft ben je hier aan het juiste adres. De Bestrijdingsservice geeft jou hier namelijk een aantal tips om van ongedierte in huis af te komen!

Maak goed en regelmatig schoon
Ongedierte houdt zich vaak schuil in de nabijheid van mensen. Toch schieten de beestjes vaak weg wanneer zij mensen zien. Dat is natuurlijk niet gek, want wij zijn immers een stuk groter dan de beestjes. Waarom ongedierte zich dan toch vaak in onze directe omgeving verschuilt? Omdat zij hier vaak maar weinig moeite hoeven te doen om voedsel te vinden. Menig Nederlander laat namelijk geregeld etensresten slingeren. En dit is natuurlijk koren op de molen voor ongedierte. Zij hoeven zelf niet te zoeken naar voedsel. Indien je vaak eten laat slingeren, is de kans groot dat de diertjes zich gaan nestelen in jouw huis. Om dit te voorkomen is het zaak voor een schone omgeving te zorgen. Ruim etensresten altijd op na het bereiden en nuttigen van een maaltijd. In dat geval zal ongedierte snel vertrekken. Er is immers geen voedsel meer voor handen.

Ga de beestjes te lijf met vergif of vallen
In de intro haalden we aan dat het geen zin heeft om beestjes één voor één te doden. Nee, want ongedierte plant zich vaak sneller voort dan jij ze kunt doden. De overlast blijft zodoende dus aanwezig. Dit betekent echter niet dat je ongedierte niet zelf te lijf kunt gaan. Er zijn namelijk nog genoeg andere technieken om de beestjes te bestrijden. Zo kan veel ongedierte niet tegen vergif. Dit is dan ook een prima middel om de beestjes uit te roeien. Ben je geen voorstander van het gebruik van vergif? Dan kun je ongedierte ook nog in de val lokken. Wanneer de beestjes eenmaal in de val zitten, sterven zij direct of op termijn. Indien je meerdere vallen tegelijkertijd plaatst, ben je doorgaans binnen de kortste keren verlost van ongedierte in huis.

Schakel een professionele bestrijder in
Slaag je er alsnog niet in om het ongedierte uit jouw woning te verdrijven? Laat het er dan niet bij zitten. Nee, want de populatie wordt in dat geval alleen maar groter. Indien je niets doet, is de kans groot dat er binnen de kortste keren een plaag ontstaat. Hier zit je natuurlijk al helemaal niet op te wachten. Schakel daarom een professionele bestrijder in. Hij weet namelijk precies hoe hij de verschillende soorten ongedierte te lijf moet gaan. Zit er bijvoorbeeld houtworm in de gordingen van jouw dakconstructie? Kijk dan eens op https://bestrijdingsservice.nl/houtworm/. Hier lees je allerlei handige informatie over dit ongedierte. Daarbij komt dat je hier ook direct een professionele bestrijder in kunt schakelen om houtworm uit te roeien. Heb je last van ander ongedierte? Ook dan ben je bij de Bestrijdingsservice aan het juiste adres!