Blogs

Informatieve blogs

Gabor veterschoen

Ik ben een echte schoenenliefhebber. Voor mij zijn de beste schoenen degene die er ten eerste goed uitzien en voldoen aan mijn smaak maar daarnaast ook comfortabel zitten en er goed op kunnen lopen. Ik heb een kast voor leuke hakken maar in de realiteit draag je die toch minder. Ik was op zoek naar schoenen die er leuk uit zagen en lekker zitten. Na lang zoeken kwam ik bij de Gabor veterschoenen uit.

Nieuwe mode


Ik houd wel van een ruige en stoere schoen. De Gabor veterschoen heeft precies deze look. Een stoere schoen die je makkelijk kunt combineren. De schoen geeft elke outfit een leuke verrassende look. Hij maakt een eenvoudige outfit van shirt en spijkerbroek al gelijk helemaal af, maar ik vind ze ook leuk om te combineren bij een lief jurkje. Naast dat deze veterschoen er stoer uit ziet zit deze ook fantastisch. Hij geeft genoeg steun en is perfect om lang op te lopen.

Ik was op zoek naar een stevige schoen die er ook modieus uitzag. Deze veterschoen van het merk Gabor heeft precies wat ik zoek. Op deze schoenen kan ik lang lopen en mijn outfit is helemaal compleet.