Blogs

Informatieve blogs

Een workshop als kinderfeestje is een goed idee

Een Workshop als kinderfeestje was iets wat mij heel leuk leek voor mijn dochter. Wat is nou leuker voor jonge meiden om zelf sieraden te maken. Daarom zocht ik op het internet naar een bedrijf waar ik dit zou kunnen doen. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Bijoux By You. Wat ik vooral heel fijn vind is dat de workshop gewoon bij mij thuis kan gehouden worden. Daarom maakte ik een afspraak met dit bedrijf en konden de uitnodigingen de deur uit. Mijn dochter kon niet wachten en telde de dagen af om met vriendinnen sieraden te kunnen maken.

Workshop als kinderfeestje De Workshop als kinderfeestje was geslaagd

Bij Bijoux By You kon ik kiezen uit verschillende arrangementen zoals:

  • Basis keuze arrangement (je maakt 1 armband, 1 ketting of 2 paar oorbellen, ongeveer 1,5 uur)

  • Luxe keuze arrangement (je maakt 1 armband, 1 ketting of 2 paar oorbellen, inclusief uitgebreid aantal materialen, ongeveer 1,5 uur)

  • Ibiza armbandjes arrangement (je maakt 4 armbandjes in Ibiza stijl, ongeveer 2 uur)

  • Waxkoord armband arrangement (je knoopt zelf een waxkoord armbandje, ongeveer 2 uur)

De basis keuze was lang genoeg voor de kinderen en ze hebben allemaal genoten van de Workshop als kinderfeestje bij ons thuis. Volgens mijn dochter was dit de leukste feestje ooit die zij heeft gegeven.