Blogs

Informatieve blogs

Zonnepanelen Kerkrade voor een beter milieu

De zonnepanelen Kerkrade zorgen gegarandeerd voor een beter milieu. Het is niet alleen goed voor het milieu, het levert ook nog eens een persoonlijk voordeel op. Ik denk dat het daardoor voor de meeste mensen interessant wordt. We kwamen in Kerkrade wonen vanwege een baanwisseling van mijn man. Al gauw raakte we met een aardige buurvrouw aan de praat, ze verbouwd haar eigen groente en is zeer bewust van het milieu. Ik vond dit zo helder en inspirerend, dat ik later nog eens een kopje koffie met haar ben gaan doen. Sindsdien zijn we vrienden. Je moet je altijd omringen met mensen waar je wat van kan leren, vind ik. Dit heb ik haar ook gezegd. Ze zei toen dat ze ook van mij leert. Dat vond ik zo mooi, hoe zo’n contact dan opeens bestaat. Echt een gift. Maar goed, zo kwamen we dus ook al snel op het idee om de zonnepanelen Kerkrade te proberen. Dit scheelt ons 450 euro per jaar op onze energiekosten, dat is toch echt ontzettend veel? Ik kan mij niet voorstellen waarom we dit niet zouden doen. Gelukkig was mijn man het hier ook meteen mee eens.

Ikwordgroen-klein