Blogs

Informatieve blogs

Waarom een minikraan huren?

Het hijsen van zware lasten is op voor bouwplaatsen een groot probleem. Veel bouwbedrijven beschikken niet over de juiste machines om dit op de juiste methode te doen. Minihijskranen zijn erg populair en met deze kranen is ook veel mogelijk, bron: hovekranen.nl. Je kunt er namelijk complete plantenbakken, kozijnen en beluchtingskanalen mee hijsen. Het zijn compacte alleskunners en zijn ook nog eens breed inzetbaar. Het is niet meer nodig om een grote kraan te huren als bouwbedrijf, want een kleine minikraan is vaak voldoende. Wat zijn nu de voordelen van een mini hijskraan? Onderstaand vertellen we alles over de voordelen!

Veel mogelijkheden

Een minikraan huren kan handig zijn voor verschillende doeleinden. Het is een compacte hijskraan en kan in bijna iedere ruimte gebruikt worden. Zware voorwerpen in een kleine ruimte verplaatsen is op deze manier geen enkel probleem. Een minikraan heeft veel mogelijkheden op het gebied van hijsen. Je kunt met de compacte minikraan overal aan de slag, zelfs op de kleinste plekken in een gebouw. Sommige minikranen zijn zelfs 80 cm breed en passen door bijna iedere deur.

Echte krachtpatsers

Kleine hijskranen lijken misschien wel niet zo sterk, maar ze zijn echte krachtpatsers. De kleine hijskranen kunnen soms wel tot 4000 kilo verplaatsen of hijsen. Het is een echte krachtpatser en dit is ideaal voor het verplaatsen van zware bouwmaterialen. De kleinste mini kranen hebben al snel een hijscapaciteit van 800 kilo, waarmee je hem perfect kunt gebruiken voor het hijsen van zware bouwmaterialen en glaswanden. Heb jij een klus waarbij zware goederen verplaatst of geheven moeten worden? Dan is het aan te raden om ​​mini hijskraan huren bij Hove Kranen te doen.

De aanschafkosten van een nieuwe of gebruikte mini hijskraan zijn enorm en voor veel bedrijven een flinke investering. Heb je niet altijd een mini hijskraan nodig? Dan is een huren een goede oplossing en ben je ook niet verantwoordelijk voor de afschrijfkosten van de machine.