Blogs

Informatieve blogs

Voetbal en live chat

Voetbal is één van de meest populairste sporten in Nederland. Vooral onder de jongens is het een populaire sport, maar ook steeds meer meisjes wagen zich aan de sport. Niet wordt er alleen voetbal gespeeld maar er wordt ook veel voetbal gekeken. Er zit veel verschil tussen de verschillende niveaus binnen voetbal. Zo heb je teams die ontzettend hoog voetballen en er alles aan doen om te winnen en goed voetbal te spelen. Maar er zijn tegenwoordig ook veel vriendenteams. Zij voetballen omdat ze het gezellig vinden om met elkaar te voetballen en een drankje te doen na de voetbal. Zo is er voor iedereen wel een geschikt team te vinden. Deze voetbalclubs beschikken vaak over hun eigen website. Hier zijn de verschillende teams, schema’s en toernooien te vinden.

Wat is een live chat?

Soms kan het zo zijn dat het antwoord op de vraag van de websitebezoeker niet kan worden beantwoord doormiddel van de informatie op de website. Hier kan een live chat goed bij helpen. Websitebezoekers kunnen via de live chat hun vraag stellen of vragen om advies. Deze chat wordt binnen 30 seconde opgepakt door één van de chatspecialisten van Chatkracht. Zij kunnen doormiddel van het kenniscentrum wat speciaal is opgesteld voor de voetbalclub de chat beantwoorden. Hierin staat alle informatie verwerkt met betrekking tot de voetbalclub.

De toegevoegde waarde van een live chat

Door een live chat te integreren op uw website creëer je meer sales. Meer dan 25% van de websitebezoekers die een chat start wordt een lead of direct sale. Zij starten een chat door een trigger op uw website. Ook bevorderd een live chat de klanttevredenheid. Wij kunnen de chat namelijk direct beantwoorden waardoor de klant niet hoeft te wachten op een e-mail of telefoontje. Ook wordt een deel van de klantenservice uit handen aangenomen. Hierdoor blijft er meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bent u geïnteresseerd neemt gerust contact op via de live chat op onze website!