Blogs

Informatieve blogs

Toepassen seo regionaal

Mijn website is nu zo geüpdatet dat het seo regionaal is. Dit betekent dat de mensen uit de regio met de juiste zoekwoorden mijn bedrijf kunnen vinden. Ik dacht eerst nog dat ik een groter publiek wilden, maar als ik er goed over na denk is dit totaal onhandig. Ik moet het juist hebben van de mensen om mij heen. De seo regionaal heb ik bij een bedrijf laten doen. Ze schrijven goede en kwalitatieve teksten met dus de juiste seo, zodat ik makkelijker gevonden wordt in zoekmachines. Ik heb het bedrijf nu al vier jaar en de eerste twee jaar ging het moeizaam, ik stond zelfs op het punt om het op te geven, omdat ik er zelf geen vertrouwen meer in had. Achteraf gezien is dit belachelijk, want meteen daarna kreeg het bedrijf een groeispurt, een gezonde injectie zeg maar. Ik denk dat het in mijn persoonlijkheid zit, dat ik soms een lage zelfwaardering heb, dat ik denk dat ik het niet aankan, maar steeds leer ik weer dat dit wel zo is. Dat is erg waardevol. Waar ik over vijf jaar sta? Dat weet ik nog niet, ik denk wel dat mijn bedrijf nog groter is geworden en misschien kan ik dan met de winstmarge eindelijk eens wat rustiger aan doen, ik denk dat ik dat dan wel verdien.

logo-rp