Blogs

Informatieve blogs

Meer lokale vindbaarheid? Klik hier!

logo-rp

Sinds kort zijn wij verhuisd naar het mooie Breda met ons bedrijf. Veel van onze klanten zijn hier gevestigd, dus leek het ons verstandiger om ons hier te vestigen. Nu moeten wij wel meer lokale vindbaarheid krijgen in onze nieuwe locatie. 

Zoekenlogo-rp

Om een beter beeld te krijgen van de verschillende mogelijkheden ben ik het internet opgegaan. Op het internet zie je verschillende websites voorbij komen die allemaal interessante aanbiedingen tonen. Toch is er maar een website die mijn aandacht het meest heeft getrokken, namelijk Regiopromotor. Dit bedrijf is gespecialiseerd in lokale vindbaarheid en weet dan ook als geen ander om het beste resultaat te leveren.

Contact

Dit wekte natuurlijk enige interesse bij mij op en ben ik verder op de website gegaan. Opgegeven moment kwam ik erachter dat zij een goede prijs- en kwaliteitsverhouding hebben en als geen ander weten om het beste service te leveren. Dit maakt natuurlijk enige indruk op mij en heb ik besloten om contact op te nemen. Het contact met het bedrijf verliep goed. De medewerker heeft mij goed kunnen helpen en weten te overtuigen. Dit bedrijf biedt exact wat ik zoek, geweldig bedrijf!