Blogs

Informatieve blogs

lokaal gevonden worden is belangrijk

Sommige bedrijven zijn afhankelijk van online marketing. Dat komt omdat er met de dag meer gebruik word gemaakt van Google en social media. Er zit een stijgende lijn in en daarom is het van belang om goed vindbaar te zijn. Aangezien grote bedrijven zich voornamelijk focussen op landelijke zoektermen is het voor kleinere bedrijven handiger om lokaal gevonden worden.

Marketingbureaus zijn hierin gespecialiseerd. Zo neem ik zelf diensten af op basis van no cure no pay bij Regiopromotor. Het bedrijf bestaat al jaren en levert fantastisch werk!

Goede resultatenlogo-rp

Sinds dat ik diensten afneem van Regiopromotor word ik goed gevonden en zijn omzet zowat verdubbeld. In sommige branches is het onzin om aan online marketing te doen. Zij zijn hier niet van afhankelijk, maar bedrijven met webshops moeten wel. Persoonlijk heb ik hele goede ervaringen met regiopromotor. Aangezien ik hier zeer tevreden ben, vind ik het ook echt een aanrader. Ze hebben een duidelijke werkwijze en leveren iedere maand een rapportage. Hierin vind je alle werkzaamheden van de maand. Zo heb je een goed inzicht van wat er gebeurt en wat er eventueel beter kan. Zie categorie: lokaal gevonden worden op de website.