Blogs

Informatieve blogs

Laarzen voor dames

Laarzen voor dames zijn altijd mooi. Het is leuk om laarzen te dragen. Het mooie en unieke aan laarzen voor dames is dat je heel eenvoudig een leuke look kunt creëren. Laarzen zijn nooit saai en maken jouw outfit helemaal compleet. Het is leuk dat er tegenwoordig ook allerlei laarzen voor dames met prints erop te vinden zijn. Ik zelf ben daar niet zo’n fan van, al kan ik bloemen op laarzen wel erg waarderen altijd. Er zijn altijd bepaalde kleuren in de mode. In dit artikel gaan we bekijken welke kleuren voor laarzen voor dames in de mode zijn.

Witte laarzen

Wit was vorig jaar al de mode kleur maar dit jaar komt het weer helemaal terug. Laarzen met puntneuzen, biker boots, laarzen met plateau zolen. Ze komen allemaal in het wit terug. Op deze manier steel je de show en het leuke aan witte laarzen is dat ze zo mooi afsteken bij jouw outfit en toch wat balans bieden. Je bent een echte spetter met witte laarzen aan je voeten.

Bruine laarzen

Bruin is altijd wel een kleur geweest die in de mode collecties zit elk jaar. Ook dit jaar vind je diverse bruin tinten in de collectie voor dames laarzen. Niet verwonderlijk want bruin valt perfect te combineren en het is een rustige kleur om te dragen.

Zwart

Lekker standaard maar zwart zal nooit verdwijnen uit welk seizoen dan ook. Zwart is gewoon de perfecte kleur en het staat altijd bij een outfit.

Leger groen

Deze kleur is dit jaar helemaal de kleur naast wit. Het wordt vooral bij stoere outfits gedragen, maar wil je een stoere outfit combineren met wat klassieks? Dan past leger groen daar natuurlijk helemaal bij. Het mooie is aan deze kleur dat het vaak heel rustig is en toch net wat afsteekt. Op deze manier maak je een complete outfit echt uniek en zul jij de show stelen.