Blogs

Informatieve blogs

kosten ri&e berekenen

Een ri & e check is ontzettend belangrijk voor bedrijven. Dit kan je gemakkelijk laten uitvoeren door bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Ik had bij een aantal bedrijven een offerte aangevraagd, zodat ze mijn kosten ri&e konden bereken. Ik ontving vervolgens van Rieofferte de beste offerte.

De offerterieofferte

De offerte is erg overzichtelijk. Zo krijg je een goede inschatting van de kosten en kom je niet voor verrassingen te staan. Persoonlijk hecht ik hier veel waarde aan. De offerte ziet er professioneel uit en wat betreft de kosten ri&e zijn ze stukke voordeliger dan overige aanbieders!

Echt een aanrader

Telefonisch had ik een afspraak gemaakt en 1 week konden ze al langskomen. Tijdens het uitvoeren van de ri&e check kan je goed zien dat ze professionals zijn. Alles word grondig gecheckt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. In totaal zijn ze een paar uurtjes bezig geweest. Vervolgens kreeg ik de uitslag en een aantal tips voor aanpassingen. Wat je hiermee doet moet je geheel zelf weten, maar zelf wil ik het altijd goed hebben, dus heb ik het direct aangepast. Hierdoor ontvang ik geen boetes of eventuele waarschuwingen.