Blogs

Informatieve blogs

Klein bedankje

klein bedankje

Een cadeau hoeft niet altijd groot te zijn koop is een keer een klein bedankje. Het gebaar van een klein cadeautje kan veel groter zijn dan het gebaar van een groot cadeau. Een klein cadeautje is als bedrijf ook nog leuk om aan klanten te geven omdat het in kosten erg laag kan zijn. Bij een groot cadeau heeft de klant vaak het idee dat ze te veel betalen omdat ze niet verwachten dat een bedrijf verlies wil hebben op een cadeau. Op het moment dat je een klant een klein cadeautje geeft denkt hij hier niet op die manier over na.

Klein bedankje geven

Als je een klant een klein cadeautje geeft na een aankoop bij jou bedrijf geeft dit de klant een goed gevoel. Een klant is hier vaak positief over en verteld dan ook graag over zo´n presentje aan mensen om zich heen. Zo zorg je ervoor dat er over jou bedrijf wordt gesproken en dat mensen mogelijk overwegen om ook langs te komen bij jou bedrijf.

Wat voor bedankje

Nou is de vraag wat voor bedankje wil jij je klanten geven. Je kan gaan voor een pen, een aansteker of een sleutelhanger en er zijn vele andere mogelijkheden. Je kan iets origineels bedenken wat alleen jou bedrijf heeft. Alles is mogelijk in samenwerking met memorae.