Blogs

Informatieve blogs

Groei mogelijk door accountantskantoor Waalre

Ik ben een echte ondernemer, maar als het om geld gaat moet ik af en toe wel even goed aangesproken worden. Al vanaf het begin was het duidelijk dat ik mij bij het accountantskantoor Waalre moest sluiten. Ze weten mij echt in goede banen te leiden door goed met de administratie om te gaan. Mede door dit bedrijf kon ik aan groei werken in mijn eigen bedrijf. Het is bizar om te zien hoeveel ik al gegroeid ben. Volgende week komen mijn eerste werknemers werken, ik heb een pand die ik op dit moment aan het inrichten ben, het zijn echt spannende tijden. Ik ben ook erg benieuwd waar het heen gaat, ik denk dat, als ik iets meer vertrouwen heb in waar ik nu sta, ik ook meer kan groeien.

logocastelijnsswaans

Groeien!

Het heeft ook echt met een bepaalde mindset te maken. Maar goed, dat is misschien nu niet aan de orde, het gaat ook gewoon om cijfertjes! En die moeten positief zijn. Ik wil uiteindelijk meerdere vestigingen hebben, maar soms wil ik ook weer nieuwe projecten en bedrijven starten, ik moet nog even goed voelen waar ik heen wil, maar dat er meerdere mogelijkheden zijn, is al fantastisch.