Blogs

Informatieve blogs

Goede dartshop

In eerste instantie deed ik af en toe een dartpijltje gooien. Dit is uitgelopen tot een dagelijkse bezigheid. Zo gooien wij dagelijks op kantoor een pijltje. Met andere collega’s is dat ontzettend leuk. Zo houden wij met regelmaat toernooitjes om te kijken wie de beste is. Wij hebben allemaal onze eigen pijlen, zodat we niet andermans spullen kapot maken. Onze pijlen bestellen wij op de dartshop. Dit bedrijf heeft een webshop met een gigantisch assortiment.

Ze hebben de volgende producten:steeltip

  1. Dartpijlen
  2. Dartflights
  3. Dartborden
  4. Scoreborden
  5. Dartbord verlichting

Naast deze producten kan je ook allerlei accessoires bestellen. Het fijne is dat het bedrijf over het gehele assortiment erg voordelig is.

Echt een aanrader

In de meeste gevallen heb je jouw bestelling al binnen 2 dagen binnen. Soms heb je al binnen 1 dag je bestelling binnen. Het is daarom ook echt een aanrader om bij de dartshop je pijlen te halen. Ze beschikken over alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf. Denk maar aan een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit. Als klant zijnde kijk je voornamelijk naar deze punten. Zie de website voor meer informatie.

Meer verhalen