Blogs

Informatieve blogs

Dartshopper

Dartshopper

Als je dartbord tijdens een potje darten stuk is gegaan of wanneer je per ongeluk bier op je shirt hebt geknoeid, dan kun je bij Dartshopper terecht voor vervanging. Maar ook wanneer je aan darten wil beginnen en nog geen enkel materiaal in huis hebt, is Dartshopper de juiste plek voor jou. Dartshopper is namelijk de grootste dartshop van Nederland en biedt het grootste assortiment aan dart materiaal in de hele Benelux. Je kan niet alleen dartpijlen en shirts kopen, maar je kan hier ook terecht voor dartmatten, scoreborden, flights, wallets en meer. Ook de grootste dartmerken, zoals Winmau, Unicorn en Harrows vind je hier. Alle nieuwe collecties van deze merken staan meteen op de webshop zodra ze beschikbaar zijn. 

Divers assortiment

Verschillende soorten dartborden

Dus wanneer je zoveel hebt gedart dat je dartbord versleten is, een nieuwe erbij wil of nog geen dartbord hebt, kun je terecht bij Dartshopper voor een groot assortiment aan dartborden. Je hebt elektronische dartborden, waarbij je meteen ziet hoeveel punten je hebt gegooid en die leuke geluidseffecten maken. En je hebt ook dartborden voor kinderen, want je kan niet snel genoeg beginnen met het leren van deze sport. Maar ook de professionele dartborden van bijvoorbeeld het merk Unicorn vind je in dit assortiment. Bekijk per categorie welke dartborden er allemaal zijn en vind uiteindelijk het perfecte dartbord voor jou.  

Verschillende dartborden

In één keer klaar

Als beginnende darter is het ook mogelijk om een complete set aan te schaffen, zodat je meteen alle benodigde materialen in huis hebt. Op die manier ben je meteen klaar om te beginnen en hoef je niet door alle mogelijke soorten en maten dartpijlen en dartborden heen. Ook als je voor een dartset gaat heb je nog genoeg keuze. Zo heb je niet alleen een dartset voor een beginner, maar ook voor een professional. Als je ook nog eens voor 10 uur ’s avonds bestelt dan heb je jouw dartset de volgende dag al in huis. Zo kun je meteen je nieuwe dartmateriaal gaan testen.