Blogs

Informatieve blogs

Een ouderen valalarm voor mijn vader

We hebben nu bij mijn vader een ouderen valalarm laten plaatsen. Dit alarm kan herkennen wanneer hij mogelijk kan vallen en zo worden wij allemaal op de hoogte gesteld. De ouderen valalarm geeft zichtbaar meer rust, want eerder was ik nog wel bang om hem alleen te laten. Hij heeft het soms erg moeilijk en hij vindt het fijn om alleen te zijn. Ik snap dat je niet de hele tijd je dochter over de vloer wilt hebben, maar ik vond het ook wel vervelend om hem dus alleen te laten, stel er gaat wat fout. Door middel van deze nieuwe technologie geeft het zoveel meer rust, en is mijn vader ook tevreden. Zijn vrouw, mijn moeder, is alweer 15 jaar geleden overleden. Soms heeft hij er nog wel moeite mee, ik vind het ook wel sneu om te zien. Ik hoop maar steeds niet dat hij eenzaam is, maar ik weet het niet zeker. Hij heeft genoeg vrienden maar hij moet er niet aan denken om een nieuwe vrouw te ontmoeten. Dat vind ik loyaal en lief, maar tegelijkertijd gun ik hem de beste tijd van zijn leven en denk ik dat hij gelukkiger kan worden dan hij nu is.

logo-nieuw