Blogs

Informatieve blogs

Dit kan een loopbaancoach in Eindhoven voor je doen

loopbaancoach

Loop jij helemaal vast als het gaat om je carrière? Woon je in Eindhoven en wil je graag hulp bij je beslissingen? Zit jij niet goed op je plek maar weet je ook niet waar je dan wel zou willen werken? Een loopbaancoach in Eindhoven kan je ongetwijfeld hiermee helpen.

loopbaancoach

Wat doet een loopbaancoach?

Wanneer je vastloopt in je loopbaan, dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je al het plafond hebt bereikt in je huidige functie maar eigenlijk meer wil. Er zijn ook mensen die gewoon heel graag iets anders willen doen maar geen idee hebben wat ze dan willen doen. Weer andere mensen hebben hulp nodig bij hoe ze verder moeten komen en wat ze wellicht nu verkeerd doen. Dit zijn allemaal problemen die een loopbaancoach met jou kan bespreken en aanpakken. Het begint allemaal met doelstellingen bepalen en vanuit daar kun je samen doorpakken.

Geen therapie

In tegenstelling tot wat mensen denken, is een loopbaancoach geen therapeut of psycholoog. Sterker nog: je hebt geen opleiding in die richting nodig om coach te worden. De drempel om naar een loopbaancoach te gaan is daarom voor veel mensen lager.