Blogs

Informatieve blogs

Boekhouder nabij Arnhem

Boekhouder Arnhem

Boekhouder nabij Arnhem waar je op kunt bouwen. De reden dat ik dit blog achter laat is omdat ik mijn goede ervaring met mijn boekhouder wil delen. Zelf ben ik ondernemer en ik heb altijd zelf mijn administratie gedaan. Totdat ik met mijn bedrijf ben gaan uitbreiden. De tijd had ik niet meer hiervoor waardoor veel op de stapel bleef liggen. Ik dacht dat nog wel onder controle te kunnen houden maar hoe langer ik wachtte met het op orde brengen van mijn administratie, hoe minder het overzicht was. Daarom ben ik op advies van mijn vrouw op zoek gegaan naar een boekhoudkantoor in omgeving van Arnhem. 

Toen ik op de website kwam van dhenh.nl kreeg ik direct al een goede indruk. Ik besloot dan ook snel een afspraak te maken voor een intake. Tijdens deze intake kreeg ik direct een goed gevoel hierbij. Er werd direct met mij meegedacht en hoe ik mijn administratie het beste weer op de rit kon krijgen. 

Boekhouder nabij Arnhem geeft ook belastingadvies

Uiteraard was vraag twee of ik ook alle belastingaangiften aan deze boekhouder zou kunnen overdragen. Ook dat is geen enkel probleem. Zij werken met een systeem waar ik zelf kan inloggen om wanneer ik wil alles te kunnen inzien. Ik ben dan ook direct met dit bedrijf in zee gegaan en nu ik mij geen enkele zorgen meer maak om mijn administratie. Is er echt heel wat last van mijn schouders. Dat is dan ook de reden waarom ik mijn ervaring met dit bedrijf achterlaat op deze blog.

Neem zelf maar eens een kijkje op de website dan zal je beslist een goede indruk krijgen.