Blogs

Informatieve blogs

Advies als het gaat om groen

Idverde advies

Bij Idverde advies vind je experts op allerlei gebieden, die gezamenlijk vakkundig advies kunnen geven als het gaat om een groene aanbesteding of omgeving. Er zijn architecten, technici, adviseurs en ecologen. Er wordt niet alleen vanuit kantoren gewerkt, maar ook in de buitenlucht, in de weilanden en in verschillende buitengebieden. Idverde advies personeel heeft verstand van bomen en planten, maar ook van natuur in de stad en in het landschap. Op deze pagina vind je meer over de projecten van Idverde advies

Idverde advies

Groene daken, sport en zorg advies

Je kunt Idverde advies inwinnen op verschillende gebieden. Denk bijvoorbeeld aan dak- en gevelgroen. Misschien wil je een daktuin, of heb je geen buitenruimte in je stadswoning, maar wil je toch groen in je buurt. Dan is deze afdeling van Idverde advies wellicht de juiste voor jou. Ook als het gaat om sport, spelen of zorg, kan Idverde advies je verder helpen. Zij kunnen je vertellen hoe je groen het beste in kunt zetten in deze situaties en omgevingen bijvoorbeeld. Of wat groen in die situaties en omgevingen kan opleveren, voor jou en anderen. 

Expertises van Idverde advies

Bij Idverde advies kun je ook terecht voor landschapsarchitectuur of tuinarchitectuur. Vaak kan Idverde realisatie dit ook nog tot werkelijkheid brengen wanneer je denkt dit zelf niet te kunnen. Daarnaast heeft Idverde advies ook experts die kunnen adviseren als het meer gaat om documentatie. Denk aan een groenbeleid en strategie, of organisatie en beheer. Daarnaast kun je Idverde advies vragen voor advies op gebied van voorbereiding en realisatie, of ecologie en natuurwetgeving.