Blogs

Informatieve blogs

Zelf bouwen in Arnhem

zelf bouwen Arnhem

Ga zelf bouwen in Arnhem of omstreken en realiseer op deze manier jouw unieke droomhuis. Vaak zijn er genoeg woningen op de markt te vinden, maar net niet de woning waarnaar jij op zoek bent. Of het huis voldoet niet aan jouw verwachtingen of de vraag prijs valt niet binnen jouw budget. Al deze punten hebben ons ertoe gedwongen om een eigen huis te ontwerpen. Op deze manier konden wij al onze wensen hierin laten verwerken. Ons idee was geweldig, alleen hoe gaan wij dit realiseren?

Wij gaan zelf bouwen in Arnhem

Omdat wij nogal veel wensen hadden aan een woning, zijn wij in contact gekomen met de GelderGroep. Om te beginnen hebben wij een vrijblijvende afspraak gemaakt met de adviseur van dit bedrijf. Online hebben wij onze gegevens achter gelaten en hierop werden wij al vrij snel terug gebeld. In eerste instantie hebben wij besproken wat er allemaal mogelijk was en dat was een zeer goed gesprek. Ook werd er gekeken wat er allemaal mogelijk was en wat binnen ons budget viel.

Na dit geheel vrijblijvende gesprek, zijn wij met de GelderGroep aan de slag gegaan. Samen met een architect werd ons droomhuis gerealiseerd.