Blogs

Informatieve blogs

Zeer ervaren medewerkers bij installatiebedrijf Rotterdam

Nadat wij een tijd hebben gespaard is het eindelijk zover, wij gaan een schuifpui in onze woonkamer plaatsen. Hierdoor komt de lelijke deur en de radiator te vervallen. Wij hebben aan het installatiebedrijf Rotterdam gevraagd om de verwarming in een put te installeren. Hierdoor blijft het wel warm in de woonkamer, maar hoeven wij er niet meer tegenaan te kijken. Voordat de installateur aan het werk kan moet natuurlijke eerst de schuifpui en de put voor de verwarming gemaakt worden. installatiebedrijf Rotterdam

Snel en vakkundig geholpen

Nadat wij eerst flink in het stof hebben gezeten door het maken van de put in de woonkamer kunnen wij nu zeggen dat wij er weer warmpjes bij zitten. De installateur van het Installatiebedrijf Timo Wiegman heeft snel en zeer vakkundig de verwarming in de put geplaatst en aangesloten. Behalve de zeer scherpe prijzen en het vakkundige personeel zitten wij er weer lekker warm bij.

Eerdaags gaan wij ook een andere radiator in onze badkamer laten plaatsen door Installatiebedrijf Timo Wiegman. Tijdens ons eerste bezoek aan de winkel hadden wij een mooie radiator gezien welke precies in onze badkamer past. Omdat wij eerst onze woonkamer in orde wilde hebben en niet tegelijk de badkamer willen veranderen hebben wij dit maar even vooruit geschoven.