Blogs

Informatieve blogs

Windscherm terras koop je bij Xterior

Windscherm terras gezocht om ons restaurant op te knappen! Wij hebben nu voor een jaar terug besloten om het terras van ons op te knappen zodat gasten op een perfecte locatie kunnen genieten van het diner.  Aangezien alles klaar is op één ding na waren we zeer tevreden! Het enige wat we nog zochten waren windschermen om het terras af te schermen voor de wind. Doordat ik via het internet ben gaan zoeken hoopte ik het snel te vinden zodat we onze gasten niet tot last hoeven te zijn met het plaatsen.

logo

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Xterior. Hier is het mogelijk om een prachtige windscherm aan te schaffen en deze vervolgens te laten monteren op de plek waar ik het wilde hebben. Ook in de kosten hoef ik me bij hun geen zorgen te maken aangezien het een stuk goedkoper is als wat ik elders heb gezien aan prijzen. Dit heeft mij doen beseffen dat we eindelijk prachtige windschermen hebben voor op het terras, nu maar hopen dat het ook in de smaak valt bij de gasten!