Blogs

Informatieve blogs

Welke verwarmingskabel heb ik nodig?

verwarmingskabel

Als beginnende kweker heb ik mij de vraag gesteld welke verwarmingskabel ik het beste kan gebruiken. Deze zorgt ervoor dat de zaadjes eerder gaan ontkiemen en hierdoor dus eerder de plantjes gaan groeien. Een constante temperatuur is een must voor een goede kweek. Omdat ik nog niet helemaal op de hoogte ben van alle snufjes omtrent het kweken van plantjes of andere gewassen, heb ik de nodige informatie aan de medewerkers van Grow Expert gevraagd. Zij weten als geen ander wat je allemaal nodig hebt voor een geslaagde oogst. Moet erbij zeggen dat ik nog nooit zo goed geholpen ben in een winkel als hierin deze zaak. verwarmingskabel

Wat een geweldig resultaat

Eigenlijk ben ik een beetje te laat met het kweken begonnen. Dat komt omdat ik er nog niet helemaal over uit was, welke zaadjes ik als eerste in de gronde wilde doen. Het zijn uiteindelijk gewone plantjes geworden, meer om te kijken of dit wel een karweitje voor mij is.

Omdat het weer nu om gaat slaan, dus vaak de temperaturen rond het vriespunt kunnen liggen, kreeg ik de tip om een verwarmingskabel in de grond te leggen. Op deze manier kan ik de temperatuur hoog houden, waardoor de zaadjes eerder uitkomen.