Blogs

Informatieve blogs

Wat een leuke schoenen Skechers online te koop

Mijn dochter loopt tegenwoordig alleen maar op sneakers, en dan alleen op schoenen Skechers, geen ander merk wil ze aan haar voeten hebben. Ik weet dat het niet echt goed is voor de voeten, maar dit is een goed merk, dus daar hoef ik me geen zorgen over te maken. Vanmiddag kwam mijn dochter thuis. een van de zolen van haar schoenen had losgelaten, en kon niet meer worden gelijmd, althans dat zei ze. Dus haar volgende stap was om maar even nieuwe schoenen te gaan kopen, en toevallig had ze al hele leuke op internet gezien. Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat schoenen stuk gaan, maar nu heb ik toch wel mijn twijfels. Ook omdat ze het er vorige week er al over had om nieuwe schoenen te gaan kopen. Ik heb haar maar haar gang laten gaan, want een chagrijnige puber in huis zit ik ook niet op te wachten. En ze moest toch schoenen hebben om aan te trekken en op te lopen. Na een uur riep mijn dochter me, ze had geweldige sneakers gezien, en of ze deze mocht bestellen. Gelukkig waren ze in de reclame, en waren nog geen dertig euro, mijn dochter blij, en ik ook.  28584-skechers-1