Blogs

Informatieve blogs

Voor mij is er maar één eiwitdieet

eiwitdieet

Het eiwitdieet waar ik mee ben gestart is een absolute aanrader. Omdat ik sneller resultaat wilde boeken in de sportschool, ben ik mij eens gaan verdiepen in een goed dieet zodat ik op een verantwoorde manier aan de slag kan gaan tijdens het trainen. Het verschil heb ik ervaren van voor dat ik aan deze voeding zat en nu. Mijn spieren herstellen een stuk sneller en ik voel mij erg fit. Hierdoor is de bevestiging daar, dat dit ook echt werkt!

eiwitdieet

 Snel gewent aan deze voeding

Wat zo prettig is aan dit eiwitdieet, is dat het ook nog eens erg lekker smaakt. Een hongergevoel is er nu niet meer bij omdat je gewoon echt genoeg binnen krijgt. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en het enige waar ik mij nu echt op concentreer dat is mijn sportprogramma. 

Dankzij de ruime keuze in recepten die in het receptenboek staan, is er voor een ieder zijn smaak een lekker maaltijd te vinden. Voor mij is het een gewoonte geworden waardoor ik niet bang ben dat ik deze manier van eten zou opgeven. Kortom, deze aanrader mocht niet ontbreken tussen de goede tips die zijn achtergelaten op dit blog.

Meer verhalen