Blogs

Informatieve blogs

Vliegengordijnen

Vliegengordijnen

Een vliegengordijn is in de eerste plaats bedoeld om vervelende insecten te weren, maar het is ook wel fijn als het er mooi en stijlvol uitziet. Je kan zelf een vliegengordijn maken, maar er zijn genoeg leuke en betaalbare kant-en-klare vliegengordijnen op de markt verkrijgbaar. 

Vliegengordijnencenter is de specialist

Dit bedrijf is toonaangevend op het gebied van vliegengordijnen. Ze hebben een breed assortiment, veel kennis en ervaring, bieden een uitstekende service en zijn de voordeligste in hun vakgebied. Hieronder een aantal soorten vliegengordijnen.

Vliegengordijnen

vliegengordijnen van PVC

PVC vliegengordijnen zijn weer in, want retro is in. Je kan ze kopen in de maten 90 x 220 cm of 100 x 240 cm. Ze worden afgemonteerd aangeleverd. Deze vliegengordijnen zijn van sterk materiaal vervaardigd, maar evengoed is het niet moeilijk om ze in te korten mocht dit beter uitkomen. Deze vlieggordijnen zijn vriendelijk voor uw huisdieren; ze lopen hier zonder problemen doorheen.

Hulzen vliegengordijn

Vliegengordijnen biedt heeft vlieggordijnen hulzen aan in verschillende kleuren. Deze gordijnen gaan wel acht tot tien jaar mee en worden kant-en-klaar geleverd met een ophangstrip in de maten 90 x210 cm en 100 x 232 cm.

Kralen vliegengordijn

Dit decoratieve gordijn wordt aangeboden in de maten 90 x 220 cm en 100 x 240 cm. Het gordijn wordt afgemonteerd geleverd in de kleuren zwart, grijs, wit en transparant en ook met verschillende soorten kralen. 

Vliegengordijnen

Kattenstaarten

Kattenstaarten zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.  Standaard is de maat 90 x 220 cm, maar ook de maten 100 x 240 cm en 120 x 240 cm worden aangeboden. Voor de camping zijn er zelfs speciale kattenstaarten. Deze hebben een afmeting van 56 x 180 cm.