Blogs

Informatieve blogs

Veel plezier van ons nieuwe lounge meubel

lounge bank

lounge bank Mooie nieuwe stoelen

Hebben jullie ons nieuwe lounge meubel al gezien? Wij zijn er ontzettend blij mee en die vreugde deel ik graag met jullie. Wij hebben het lounge meubel namelijk gekocht bij Dutch Riviera en dat kun jij zelf ook doen natuurlijk!

Bij Dutch Riviera ben jij altijd verzekerd van de beste kwaliteit tuinsets. Veel van de producten zijn design en net dat beetje exclusiever dan wat jij in een fysieke tuinwinkel ziet staan. Zo heb jij echt een eyecatcher in de tuin en dat vind ik zelf altijd wel erg leuk. Wij hadden zwaar genoeg van die plastic tuinstoelen en wilden mooie nieuwe stoelen kopen. Bij Dutch Riviera was dat echt geen probleem.

Zodoende hebben wij design tuinstoelen gekocht en een fijne loungebank. Alles past perfect bij de rest van onze tuinstijl, dat is voor mij persoonlijk dan weer erg fijn. Ik spendeer graag mijn tijd in de tuin, bij goed weer. Dan is het ook wel zo prettig als wij mooie en fijne banken in de tuin hebben staan, niet waar?

Zijn jullie ook graag buiten? En wat vinden jullie de leukste of mooiste tuinbanken? Als jij nog een idee hebt voor een webshop in design loungesets bijvoorbeeld, laat het mij dan weten! Ik ben erg benieuwd.