Blogs

Informatieve blogs

Telefoonhoesjes maken voor al mijn vrienden

telefoonhoesjes maken

telefoonhoesjes makenEigen telefoonhoesjes maken is een heel erg leuk idee om cadeau te geven. Mijn vriend was vorige week jarig en voor hem heb ik dit gedaan. Wij zijn over een week een jaar samen en daarom leek het mij wel romantisch om er een foto van ons op te laten zetten. Hij had zelf geen flauw idee wat hij van mij ging krijgen, dus dat was nog eens extra leuk. Het fijne is dat wij regelmatig mooie afbeeldingen van ons samen hebben laten maken door zijn zus. Zij is namelijk fotograaf en heeft een hele goede camera. Hierdoor is alles van hele goede kwaliteit en dat komt goed tot zijn recht hierop.

Snel voor elkaar

Het telefoonhoesjes maken kostte helemaal niet veel tijd, want ik was er na ongeveer 10 minuten al mee klaar. Daarnaast was de levering ook onwijs snel. Het is namelijk zo dat wanneer jij voor 3 uur in de middag bestelt, jij jouw aanwinst al de volgende dag in huis hebt. Ik was heel erg blij toen ik hem ontving en kon niet wachten met open maken. Helaas moest ik nog even wachten, want het was natuurlijk een cadeau. Hij is er ongelofelijk blij mee en gebruikt hem graag. Echt een aanrader dus!