Blogs

Informatieve blogs

Slotenmaker Zaandam geweldige service

Ja, daar stonden we dan na een avondje gezellig stappen voor een dichte deur. We waren die avond met een paar goede vrienden uit eten gegaan in Zaandam, en daarna hadden we nog wat gedronken in een gezellige bar. Voordat we het in de gaten hadden was het al laat, en gingen we op weg naar huis, de volgende dag zal de wekker weer vroeg af gaan. Omdat iedereen eerst bij mij op visite waren gekomen hadden ze hun overbodige spullen bij mij thuis laten liggen, zoals autosleutels en jassen.  Dus iedereen liep met me mee naar huis, hoefde ik niet alleen over straat. Maar waar had ik mijn huissleutels toch gelaten, inmiddels had ik mijn tas al meerdere keren op de kop gegooid en alles eruit gehaald, maar er kwamen geen sleutels naar voren, en nu? Omdat ik net pas in dit huis woonde had ik de buren nog geen reserve sleutel gegeven, wat ik normaal altijd wel heb gedaan, altijd makkelijk in gevallen zoals deze. Gelukkig heeft de slotenmaker Zaandam me kunnen helpen om alsnog mijn huis in te kunnen. Na een telefoontje stonden ze binnen een uur al voor mijn deur, en niet veel later kon ik mijn eigen woning weer in.  6046112_orig

Meer verhalen