Blogs

Informatieve blogs

Rijbewijs Arnhem

Wesseldijk

Rijbewijs Arnhem halen? Dat kan bij verkeersschool Wesseldijk.  verkeersschool Wesseldijk is een ANWB-verkeersschool. Je bent hier aan het goede adres voor verschillende rijlessen voor verschillende rijbewijzen. Bij verkeersschool Wesseldijk kan je je rijbewijs Arnhem halen voor verschillende voertuigen.

rijbewijs Arnhem

Rijbewijs Arnhem halen bij verkeersschool Wesseldijk

Je rijbewijs halen bij verkeersschool Wesseldijk kan voor verschillende rijbewijzen. Hieronder is een lijstje met alle mogelijke rijbewijzen die je kan halen.

–        Bromfiets (AM)

–        Motorfiets (A)

–        Personenauto (B) (ook in automaat)

–        Personenauto met aanhanger (BE)

–        Vaarbewijs

–        Vrachtwagen (C)

–        Vrachtwagen/ Camper (C1)

–        Vrachtwagen (licht en zwaar) met aanhanger

–        Bus

–        Bus met aanhanger

–        Taxipas – taxidiploma

–        Tractorrijbewijs (T)

–        Lange en zware voertuigen (LZV)

Voor al de bovenstaande vervoersmiddelen kan je dus terecht bij verkeersschool Wesseldijk voor je rijbewijs Arnhem.

Rijschool

Verkeersschool Wesseldijk

Bij verkeersschool Wesseldijk bieden ze de ANWB-garantie. Dat betekent, lage tarieven, hoge kwaliteit en een slagingspercentage van maar liefst 98%. Bij verkeersschool Wesseldijk zijn ze al 40 jaar bezig met lessen geven op verschillende vlakken. Je kan hier dus terecht voor onder andere je autorijbewijs, je brommerrijbewijs of je be rijbewijs. Ze bieden zowel particuliere als zakelijke rijopleidingen. Ze hebben vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Ede en Tiel. Ze verzorgen naast de lessen ook cursussen op locatie. Voor veel dingen die gaan over leren voor het verkeer kan je terecht bij verkeersschool Wesseldijk. Door de vele ervaring die ze hebben opgebouwd in de jaren dat ze actief zijn kunnen ze jou met zekerheid super goed helpen.

Als je meer informatie wil hebben over verkeersschool Wesseldijk, of over het halen van je rijbewijs dan kan je een kijkje nemen op de website van verkeersschool Wesseldijk. Ook kan je door de weeks bellen naar het volgende nummer: 026 3635152 en je kan altijd een mailtje sturen naar info@verkeersschoolwesseldijk.nl.