Blogs

Informatieve blogs

Optisch meer ruimte met een zwevend tv meubel

Hangend Tv Meubel Eiken 200

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een zwevend tv meubel aan het interieur toe te voegen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Met dit meubel zorg je namelijk optisch voor direct meer ruimte en het meubel zorgt voor een stijlvolle twist. Vandaag de dag heb je ook nog eens de keuze uit een breed scala aan kleuren, zodat er ook voor de sfeer van je interieur meer dan genoeg keuze is.

Hangend Tv Meubel Eiken 140 cm

Verschillende materialen en breedtematen

Een zwevend tv meubel is verkrijgbaar in tal van soorten materialen. Denk hierbij aan eikenhout, hoogglans kunststof en mangohout. De keuze voor het materiaal gemaakt? Ontdek dan de verschillende breedtematen die er zijn. Zo zijn er voor zowel lange muren als korte muren meer dan genoeg mogelijkheden. Tip! Haal nog meer sfeer in huis door te kiezen voor een tv meubel met LED-verlichting. Hierdoor maak je het in de avond net even wat gezelliger

Hangend Tv Meubel Hoogglans Zwart

Voldoende opbergmogelijkheden door de verschillende kastjes

Of het nu gaat om dvd’s, fotoalbums, snoeren, kaarsen of gezelschapsspelletjes, de kans is groot dat je graag extra opbergruimte wilt bij het tv meubel. Door te kiezen voor een design met kastjes, blijft rommel uit het zicht en heb je een vast plekje voor het opbergen van belangrijke spullen. Handig, toch? Bekijk eens de collectie van Perfecthomeshop. Door de verschillende designs uit het assortiment is de kans groot dat je je ideale meubel gaat vinden.