Blogs

Informatieve blogs

Op zoek naar fraude preventie? Klik hier!

svb-forensics

Eergisteren hebben wij te horen gekregen dat er een mogelijke rechtszaak tegen ons word aangespannen. Wij zouden namelijk te te weinig belasting hebben betaald en onze financiën niet op orde hebben. Wij willen fraude preventie hebben in ons bedrijf. Dit staat bij ons hoog in het vaandel. Nu kennen wij zelf niet bedrijven waar wij terecht kunnen hiervoor. Het leek mij een verstandig idee om het internet op te gaan en naar de verschillende  mogelijkheden te bekijken.

Internetsvb-forensics

Op het internet komen al gauw veel fraude preventie bedrijven naar voren. Het bedrijf die direct mijn aandacht heeft gekregen is SBV. Zij zijn al een geruime tijd ervaren en voldoen aan mijn voorwaarden. Dit bedrijf is al een geruime tijd ervaren en heeft al meerdere bedrijven geholpen met een duidelijk inzicht van de financiën. Dit allemaal maakt natuurlijk een goede indruk op mij en heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers.

Contact

Het contact met de medewerker verliep goed. De medewerker is zeer vriendelijk en staat mij gedurende het gesprek netjes te woord. Voordat ik het wist hebben wij een afspraak ingepland voor de volgende week om de details te bekijken, geweldig bedrijf! Wij kijken uit naar de samenwerking.