Blogs

Informatieve blogs

Ook op zoek naar fairtrade cadeaus

Ik ben altijd erg voorzichtig als ik iets wil kopen voor in huis, of voor iemand anders, ik let er altijd op of het wel fairtrade cadeaus zijn. Voor goede relaties van ons ben ik dan ook altijd op zoek naar een mooie, maar eerlijk product.  Zo ben ik op de site van Eco Giving terecht gekomen, en ik moet zeggen gat hier heel veel mooie, maar duurzame producten te vinden. Zo heb ik een mooie houten serveerschaal gezien die met de hand is gemaakt va palmhout, en door Vietnamese houtbewerkers is gemaakt. Toen ik deze schaal voorbij zag komen was ik meteen verkocht. Ik blij, en de houtbewerkers verdienen zo ook hun brood.  Natuurlijk heb ik meerdere schalen besteld, en ik ga deze met lekkere tapas spullen, die ik ook op deze site kan bestellen, vullen. Moet zeggen dat onze relaties zeer te spreken waren over de mooie manden, en vooral omdat dit ook duurzame producten zijn.  Zelf heb ik ook zo een mand voor in mijn eigen huis gekocht, en ik moet zeggen dat het een echte blikvanger is, krijg vaak de vraag waar ik die geweldige mand heb gekocht.  Inmiddels ben ik alweer druk met het uitzoeken van leuke kerstpakketten. 7318c495245e5ebb15a232c7d6f3eb00129d0da0