Blogs

Informatieve blogs

Nieuwe Horeca parasol nodig

logo xterior

Afgelopen week is het erg warm geweest. Aangezien gasten het fijn vinden om onder een Horeca parasol te zitten onder het genot van een drankje, was ik van plan om een extra Horeca parasol bij te kopen. Mijn vorige had ik gekocht bij Xterior en daar maar ik nog steeds gebruik van. De parasols die zij leveren beschikken over uitstekende kwaliteiten. Daarnaast zijn de parasols bij Xterior ook nog eens super voordelig. Het is daarom ook zeker de moeite waard om eens de website te bekijken.

Goede website

De website is erg overzichtelijk ingedeeld. Alles staat goed aangegeven en alle parasols hebben een goede omschrijving, zodat je precies weet wat je koopt. Ik heb vervolgens een bestelling geplaatst en de volgende week kreeg ik al de parasols binnen. De service is wederom perfect net zoals de vorige keer. Daarnaast beschikt de parasol ook over uitstekende kwaliteiten. Het is daarom ook echt een aanrader om eens de website te bekijken en goed te kijken naar de mogelijkheden. Indien je er niet uitkomt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Telefonisch en via de mail. Maak hier ook zeker gebruik van!