Blogs

Informatieve blogs

Naambordjes maken kan ook online

naambordjes maken

naambordjes maken

Wist je dat?

Wij wilden bij de schoonmaker een naambordje maken, maar toen wij daarheen gingen was het ontzettend druk. Ik heb toen even online gezocht en kwam erachter dat naambordje maken ook gewoon online kan. Wisten jullie dat al? Het gaat makkelijk en snel en kan natuurlijk op ieder moment van de dag. Dus ook voor mensen die fulltime werken en overdag dus geen tijd hebben een winkel te bezoeken, kan dat via internet. Bij Unieknaambord.nl kun je de leukste naambordjes uitzoeken. Dat kun jij alle namen zelf op laten zetten, zodat het naambordje precies is wat je ervan verwacht. Zelf vind ik de leisteen naambordjes erg mooi. Het past goed bij onze woonstijl en hoe wij onze tuin hebben ingericht. Ook RVS is een mooie optie. Dat past weer mooi bij moderne woon- en tuinstijlen, vind ik zelf.

Leuk cadeau

Mijn vriendinnen waren ook erg te spreken over het naambordje dat wij gemaakt hebben. Daarom besloot ik hen beiden een naambordje cadeau te doen. Zij wonen samen dus kon ik een leuk naambordje maken met hun naam erop. Ik moest nog wel even vragen naar het huisnummer waar zij ook alweer woonden, dat wil je natuurlijk niet verkeerd hebben!