Blogs

Informatieve blogs

Mosa tegels kopen

Mosa-tegels

Mosa tegels kopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bij Jan van Erp is dat mogelijk. Deze specialist op het gebied van tegels en badkamers is te vinden in Zuid-Nederland. Zij hebben in de 55 jaar dat dit bedrijf bestaat inmiddels vier vestigingen geopend. In Schijndel, Eindhoven, Born en Kaatsheuvel. Wanneer je op zoek bent naar een mooie tegel in de tuin of in de badkamer, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Tevens is het mogelijk om een advies gesprek aan te vragen, of ene bezoek te brengen aan één van de showrooms.

Bijzonder mooie Mosa tegels kopen

Tijdens ons bezoek aan één van de showrooms, hebben wij onze ogen uitgekeken. Vooral de wandtegels van Mosa sprak ons bijzonder aan. Wij hebben ons laten vertellen dat dit een uniek soort is. Deze zijn namelijk twee keer gebakken om een speciale glazuurlaag te krijgen. Hiermee krijg je een zeer mooie en unieke uitstraling. Een uitstraling van een badkamer, waar wij juist naar op zoek waren.

Inmiddels hebben wij onze badkamer geheel gerenoveerd. Samen met de hulp van vrienden en de producten van Jan van Erp. Het resultaat is prachtig!