Blogs

Informatieve blogs

Mooie parkbank in ons hofje

parkbank

Vanaf onze parkbank, die wij sinds kort in ons hofje hebben staan, komen de leukste verhalen tot stand. Omdat wij aan een hofje wonen en daar veel kleine kinderen spelen, leek het ons, als buurtbewoners leuk om daar een zitplaats te maken. Vaak gingen buurtgenoten met een eigen klapstoel naar deze plaats om hun kinderen in de gaten te kunnen houden. Daarom kwam het idee om hier een vaste zitplaats te maken. Nadat wij eerst de nodige informatie hadden ingewonnen bij de gemeente of dit mogelijk was, hebben wij plannen gemaakt welk model het beste hier zal passen.  parkbank

Een geweldig mooie parkbank gekocht

Samen met de buurt hebben wij geld bij elkaar gelegd om een fraaie bank te kopen voor in ons hofje. Deze bank hebben wij gevonden bij HeBlad en een voordeel hiervan is dat deze hufter proef zijn. Deze zijn namelijk gemaakt van beton en kunnen dus tegen een stootje, wat zeker hier in de buurt wel een must is. Want vaak hebben wij hier last van hangjeugd.

Inmiddels staat onze parkbank in ons hofje en hebben wij hier elke middag een gezellig onder onsje. De kinderen zij lekker aan het spelen en de volwassenen lekker aan de babbel.