Blogs

Informatieve blogs

Mooie horeca parasol gekocht

parasol

parasol

Leuke aanvulling

Wij wilden graag weer een mooie horeca parasol voor deze zomer. De afgelopen tijd is het natuurlijk niet zulk goed weer geweest en ons terras is dan ook een aantal maanden niet open geweest. Een horeca parasol hadden wij in ieder geval niet nodig. Wat goed uit kwam, omdat onze vorige parasols kapot waren gegaan na een inbraak. Het was nu mijn taak dus om mooie nieuwe horeca parasols te gaan kopen, voor een mooi prijsje natuurlijk. Mijn doel was om parasols te vinden die goed aansluiten bij onze huisstijl en ook groot genoeg zijn voor ons terras. Verder heb ik er natuurlijk niet veel kennis van, dus ik hoopte een bedrijf te vinden dat mij hierbij kon ondersteunen.

Al snel kwam ik op het internet Xterior tegen. Zij hebben parasols en windschermen voor op het terras, echte horeca onderdelen dus! Met hen ben ik in gesprek gegaan om te bepalen wat zij voor mij konden doen. Nadat wij een leuk gesprek hadden gevoerd heb ik afmetingen en gewenste kleuren doorgegeven en die zelfde middag kreeg ik al een offerte toegestuurd! Daar was ik geheel niet ontevreden over en daarom heb ik gelijk mooie parasols bij hen besteld!