Blogs

Informatieve blogs

Markiezen in Tilburg, te kust en te keur hier te koop

markiezen in Tilburg

Voor mooie markiezen in Tilburg, ben je bij Das & Vlassak aan het juiste adres. Hier hebben zij een showroom vol met de mooiste zonweringen. Zo kan je hier goed terecht voor mooie gordijnen, maar ook voor een terrasoverkapping, of shutters ben je hier aan het juiste adres. Omdat onze ouders net naar een leuk appartementje waren verhuisd, wilden zij iets aparts voor de ramen hebben. In eerste instantie hadden zij lamellen hangen, wel mooi, maar niet echt handig. Deze zorgen ervoor dat je niet naar buiten kan kijken als ze dicht zitten en niemand kan naar binnen kijken natuurlijk.  markiezen in Tilburg

Zeer mooie markiezen in Tilburg uitgezocht

Omdat mijn ouders zelf geen vervoer hebben, zijn wij met hun naar de showroom van Das & Vlassak gegaan. Wij hebben er meteen maar een dagje uit van gemaakt en dat was wel zo gezellig.

Samen met een medewerkster van dit bedrijf zijn wij door de showroom wezen lopen. Hier hebben mijn ouders de mooiste markiezen in Tilburg gezien en gekocht. Ook wij zijn niet met lege handen naar huis gegaan en hebben zeer mooie lamellen uitgekozen. Dit was nu nog niet de bedoeling om deze te kopen.  Maar deze aanbieding konden wij zeer zeker niet aan onze neus voorbij laten gaan.