Blogs

Informatieve blogs

iPhone reparatie Hoofddorp gezocht

iPhone reparatie

Afgelopen week is mij helaas het ergste overkomen! Mijn mobiele telefoon liet ik per ongeluk vallen waardoor het beeldscherm alleen maar vol zit met barsten! Hier baalde ik zo van waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar iPhone reparatie Hoofddorp. Zelf woonachtig in Hoofddorp waardoor ik hoopte hier dichtbij een bedrijf te vinden die mijn telefoon kan repareren. Hoge kosten voor de reparatie zit ik ook niet op te wachten, ben immers een student!

iPhone reparatie

Uiteindelijk online gaan zoeken en tot mijn verbazing zit in Aalsmeer GSM Doc. Dit bedrijf had ik al wel eens vaker goede recensies over gehoord waardoor ook ik contact heb gezocht met GSM Doc.

Afspraak gemaakt!

Ik wilde maar al te graag een afspraak maken om mijn telefoon te repareren tot ik zag dat zij niet op afspraak werken! Je kan er ten aller tijde naartoe om de telefoon achter te laten. Het ideale hiervan is dat je gewoonweg naar binnen kan stappen en hopen op een snelle reparatie. Gelukkig hebben zij mijn telefoon zeer snel weten te repareren! Voor de volgende keer weet ik zeker dat ik naar dit bedrijf zal gaan om mijn telefoon te maken.