Blogs

Informatieve blogs

Huisontwerp zag er prachtig uit

huisontwerp

huisontwerp

Wij zijn zo blij!

Een vriendin van mij werkt al een aantal jaren als architect. Wanneer je vrienden hebt die in de horeca werken, bijvoorbeeld, dan ga je daar regelmatig langs. Een architect heb je daarentegen niet zo vaak nodig. Toen mijn vriend en ik besloten een vakantiehuisje te laten bouwen, waren wij blij dat wij mijn vriendin als hulp konden inschakelen. Omdat zij een goeie vriendin is, konden wij natuurlijk een beetje korting krijgen op het huisontwerp, dat was een fijne bijkomstigheid! Ik was nauw betrokken bij het huisontwerp, omdat mijn vriendin en ik het er over konden hebben wanneer wij maar wilden. Een huisontwerp laten maken was nooit zo eenvoudig, en daar zijn wij erg dankbaar voor.

Nu het huisontwerp klaar is kunnen wij verder gaan met het plannen van de bouw. Het is allemaal erg spannend, maar wel heel leuk om te doen. Het voelt alsof wij echt iets moois gaan ontwikkelen. Het bouwen van een huis is altijd al een droom van mij geweest. Dat ik dit nu samen met mijn vriend kan doen, en het ook nog eens in mijn favoriete land gaat gebeuren, dat is allemaal erg onwerkelijk! Ik ben benieuwd hoe alles gaat verlopen verder.