Blogs

Informatieve blogs

grip zakken in grote getalen bestellen

Mocht je grip zakken nodig hebben voor je kweek, zorg er dan voor dat je meteen heel veel besteld. Dit geeft je direct een enorme korting. Ik gebruik ontzettend veel grip zakken per kweek, dus ik zorg er altijd voor dat ik er voldoende in huis heb. Sinds kort heb ik een goede website ontdekt die dit allemaal in huis heeft. Niet alleen de zakken, maar ook voeding en zelfs volledige kassen. Heel handig, want zo kan ik met een paar drukken op de knop mijn bestelling afronden. Voorheen reed ik altijd heel Nederland door voor de juiste spullen.

Kweken

Dat hoeft gelukkig niet meer. Ik ben erg tevreden over het resultaat tot nu toe. Sinds ik een nieuwe airco heb aangeschaft gaat het allemaal veel beter. Ik vind het verbazingwekkend om te zien hoeveel dit kan opleveren. Er is ooit een oogst mislukt door een schimmel. Dit gebeurt, sinds mijn bestrijdingsmiddelen, niet meer. Je moet de hele tijd een beetje zoeken wat het beste bij je past maar vooral wat het beste bij je planten passen. Als je nou heel veel besteld, kan je ook weer veel voordeliger uit zijn. Het kost wat allemaal, dus het is goed om hier rekening mee te houden.