Blogs

Informatieve blogs

Gezocht op: lekker eten Nijmegen

logo le steak

Vorige week ben ik heerlijk met mijn vrouw naar le steak geweest. Het is een restaurant nabij Nijmegen. Als je lekker eten Nijmegen wilt, dan is het echt aan te raden om naar le steak te gaan. Ik kom hier al jaren en keer op keer een tevreden gast. In het restaurant hangt een hele leuke sfeer. Zo is de bediening erg vriendelijk en serveren de koks goede gerechten. Ze beschikken over een groot aanbod van vlees, vis en vegetariërs gerechten. Daarnaast hebben ze mooie prijzen en krijg je echt waar voor je geld.

Hele gezellige avond gehad bij le steak

Als je een gezellig avondje uit wilt is het echt een aanrader om naar le steak te gaan. Wel is het aan te raden om te reserveren. Dit is op de website mogelijk, maar je kan ook telefonisch contact opnemen. Aangezien het in de weekenden erg druk is, kan je beter mailen of bellen, dan dat je voor niks komt. logo le steak

Ook voor grotere feestjes kan je terecht bij Le steak. Ze hebben daar speciale menu’s voor, maar van de menukaart eten is ook mogelijk! Bekijk de website voor meer informatie. Lekker eten Nijmegen doe je bij le steak!

Meer verhalen